Micić potvrdio pisanje Sputnjika: Pukao mi je mišić

© Foto : FIBAVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2021
Pratite nas
Vasilije Micić, košarkaški reprezentativac Srbije, otkrio je da mu je pukao mišić u kvadricepsu na zagrevanju pred meč sa Italijom i da zbog toga nije mogao da pomogne saigračima u pohodu na Olimpijske igre.
Sputnjik sport u ponedeljak ujutru objavio je da je razlog Micićeve male minutaže problem sa kvadricepsom, a srpski košarkaš to je kasnije i potvrdio.
Srpski košarkaš Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2021
Razotkrivanje misterije „Micić“ – šta je bilo sa srpskim plejmejkerom?
Od Vase se očekivalo da bude lider u finalu, ali na terenu je proveo samo 14 minuta. Selektor Igor Kokoškov posle utakmice izjavio je da je Micić imao zdravstvenih problema, ali i da ne zna u čemu je reč.
„Imao je neki medicinski problem, ali mi on nije poznat, jer ja nisam doktor i to je bio razlog zbog kojeg je igrao samo 14 minuta. Bio bi na parketu i više da je bio spreman 100 odsto. Nažalost, nije, pa sam koristio momke koji jesu. Jednostavno“, kazao je Kokoškov.
Dan kasnije oglasio se i Micić koji je pojasnio situaciju.
„Nikada nisam gledao izgovore u životu, tako ni sada. Sve što imam da kažem jeste da sam na kraju zagrevanja osetio pucanje mišića u kvadricepsu. Neobjašnjivo kako. Pokušao da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje“, rekao je Micić za Sportklub.
Micić je nedavno potpisao astronomski ugovor sa Anadolu Efesom, te je sigurno razmišljano i o tome, da ne doživi neku težu povredu zbog koje bi propustio početak ili veći deo sledeće sezone.
Razotkrivanje misterije „Micić“ – šta je bilo sa srpskim plejmejkerom?
Bjelica: Izvinjavam se narodu i treba da se zapitam – da li ima smisla da igram za reprezentaciju?
Šok – Srbija debaklom u Beogradu izgubila kartu za Tokio!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala