Lojd čestitao Panteru na ugovoru u Partizanu i izazvao bes kod navijača Zvezde

© Foto : ABA/Crvena zvezda mtsDžordan Lojd, Crvena zvezda
Džordan Lojd, Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2021
Pratite nas
Džordan Lojd, doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, izazvao je bes kod navijača crveno-belih boja jer je čestitao Kevinu Panteru na ugovoru u Partizanu. Lojd, koji će sledeće godine nositi dres Zenita, napravio je grešku jer se kod navijača ne praštaju ovakvi potezi poput Panterovog.
Kevin Panter igrao je u Zvezdi u sezoni 2019/2020 i iako nije odigrao mnogo utakmica, ostavio je jako dobar utisak i bio je jedan od miljenika navijača.
Sezonu posle toga nosio je dres Milana, a ovog leta šokirao je srpsku javnost jer je odlučio da se vrati u Beograd – i to ne u Zvezdu, već Partizan.
Crno-beli ponudili su Panteru najveći ugovor u istoriji srpske košarke, specijalizovani košarkaški portal Jurohups preneo je da se radi o cifri od tri miliona za dve godine.
Američkim košarkašu na ugovoru je čestitao sunarodnik Džordan Lojd koji je time napravio grešku jer do skora nosio crveno-bele boje.
„Čoveče, čestitke brate“.
​U komentarima su se odmah javili navijači Zvezde da mu objasne da nije u redu prema njima što je to napisao.
​Lojd se ubrzo ponovo oglasio napisavši da ga odgovori na njegov tvit podseća na period iz sezone kada bi odigrao lošu utakmicu, pa bi mu „inboks“ na društvenim mrežama bio pun svakojakih poruka.
​„Zaista ne razumeš. Pitaj Čarlsa Dženkinsa, Markusa Vilijamsa ili Kvinsija Milera. Nije teško“, glasio je jedan od komentara na tvit američkog košarkaša.
Lojd se pravdao da je samo čestitao drugaru na ugovoru, ali jasno je da ne razume kako ovde stvari stoje i ne treba mu zameriti jer nije sa ovih podneblja i ne gleda na stvari na način na koji to rade drugi.
Panter je prvo pojačanje Partizana i narednih nedelja crno-beli trebalo bi da ozvaniče još brojne potpise.
Obradović povukao prvi potez i šokirao navijače Crvene zvezde! /video/
Namučio je Srbiju, ali Jugoslavija mu je „slomila srce“
Mural sa likom i porukom patrijarha Pavla u dvorištu košarkaške porodice Luković /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala