Vesti: Zašto je Orban pomenuo jedino Srbiju /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
  • Mađarska vlada objavila deklaraciju u vidu sedam predloga za EU, među kojima i taj da Srbija postane članica EU. To je dokaz sve boljih i intenzivnijih srpsko-mađarskih odnosa, poručuju analitičari.
  • Ukoliko UN ne usvoje novi budžet za finansiranje mirovnih misija širom sveta, može doći do njihovih povlačenja pre svega sa Bliskog istoka i Afrike. Sputnjik istražuje – da li će to obuhvatiti i Kfor?
  • Otkrivamo: Kako je Kina od feudalne zemlje do samog vrha svetskih sila došla za svega sto godina.
  • Dok Zapad legalizuje bitkoin i otvara vrata rudarima kriptovaluta, Istok upozorava na rizike koje sa sobom nosi trgovanje tim valutama i pokušava da ih stavi pod kontrolu. A mi analiziramo – ko je u pravu?
  • Sprovodili su nas kao najgore kriminalce pod rotacijom, držali nas u pritvoru osam sati i osudili, ali i dalje mi nije jasno zašto, kaže za Sputnjik Vladan Komarica koji je na Vidovdan priveden na Kosovu i Metohiji.
  • Donald Tramp krenuo u kampanju za parlamentarne izbore 2022. godine i predstavio plan osvete republikanskim kongresmenima koji su glasali za njegov opoziv. Istražujemo – kakve su mu eventualne šanse za uspeh?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala