Snažna eksplozija u Americi, 17 povređenih – policija još ne zna šta je pošlo po zlu /video, foto/

© AFP 2023 / PATRICK PLEULEksplozija pirotehničkih sredstava
Eksplozija pirotehničkih sredstava - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Velika količina zaplenjenih pirotehničkih sredstava eksplodirala je u Los Anđelesu dok je policija pokušavala da ih uništi. U eksploziji je ranjeno 17 ljudi, među kojima je bilo šest civila, a oštećeni su automobili i obližnje zgrade, preneli su lokalni mediji saopštenje nadležnih.
U izveštaju Rojtersa se navode podaci iz saopštenja gradske vatrogasne službe da je među povređenima najmanje devet službenika policijske uprave Los Anđelesa, jedan agent američke službe za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksplozive, da su svi sa lakšim povredama transportovani na bolničko lečenje, kao i da je od šest povređenih civila troje pretrpelo teže, a troje srednje opasne povrede.
Više od 5 tona ilegalnih pirotehničkih sredstava zaplenjeno je u akciji policije uoči nacionalnog praznika 4. jula.
Eksplozija se dogodila dok su pripadnici policije vršili nove zaplene i utovarivali zaplenjena sredstva u kamion u kojem je čuvana prethodna zaplena.
I don’t think it was supposed to happen like this! LAPD detonated those illegal fireworks on scene and the explosion seriously damaged the bomb squad truck took out several nearby cars! People inside a home may be injured as well 😰 @CBSLA @JeffVaughn @CBSLAsuzie pic.twitter.com/swUVlodoWi
"Za sada nije poznato šta je izazvalo eksploziju", saopštila je policija Los Anđelesa na svom Tviter nalogu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala