Serena slomljenog srca može da očekuje kaznu organizatora Vimbldona

© AP Photo / Kirsty WigglesworthSerena Vilijams, američka teniserka
Serena Vilijams, američka teniserka - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Serena Vilijams, američka teniserka, nakon neslavnog ispadanja sa Vimbldona u prvom kolu, nije se pojavila na konferenciji za medije, već je dala saopštenje, zbog čega bi mogla da bude kažnjena.
Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2021
Federer predajom izbegao šok na startu Vimbldona!
Šestostruka šampionka Vimbldona u utorak je propustila možda i poslednju šansu da podigne svoj 24. trofej u karijeri, pošto je klizava trava bila kobna za Amerikanku.
Tridesetdevetogodišnja teniserka je u sedmom gemu prvog seta protiv Aleksandre Sasnovič zastala nakon što se okliznula, i momentalno briznula u plač.
Bol je bio toliko jak da je Vilijamsova morala da preda meč, a komentar na Sereninu sudbinu imao je i njen vršnjak Rodžer Federer, čiji protivnik je doživeo istu sudbinu kao i Amerikanka.
„Bože, ne mogu da verujem“, rekao je Federer i dodao: „Teren je malo klizaviji kada je pod krovom. Tada se krećem pažljivije. Užasno je to što se desilo u dva meča zaredom i što je zbog toga nagrabusila i Serena“.
Nakon povlačenja sa Vimbldona, Vilijamsova se nije pojavila na konferenciji za štampu, već se oglasila saopštenjem.
„Slomljenog srca sam morala da se povučem danas nakon povrede desne noge. Šaljem ljubav i zahvalnost  navijačima i timu koji čine boravak na centralnom terenu toliko značajnim. Osećala sam izvanrednu toplinu i podršku publike danas - teren je za mene značio svet“, navela je Vilijamsova.
Koliku će kaznu organizatora dobiti zbog toga što se nije pojavila na konferenciji za štampu, ostaje da vidimo, ako uopšte bude kažnjena, s obzirom na očigledan propust organizatora pošto centralni teren postaje „klizališna dvorana“.
Javio se Đokovićev mrzitelj: „Mogu da mu napravim problem, on je izneverio sport“
Federer priznao: Bio je bolji, imao sam sreće
Zverev se „prošetao“, kiša pravi pometnju Srbima /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala