Petorka otišla iz Partizana!

© Foto : ABA liga/Partizan NISKošarkaši Partizana tokom utakmice protiv FMP-a
Košarkaši Partizana tokom utakmice protiv FMP-a - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
KK Partizan je postigao dogovor o prekidu saradnje sa Rašonom Tomasom, dok je Ognjenu Jaramazu, Džošu Perkinsu, Nikoli Jankoviću i Eriku Miki istekao ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Humske.
„Petorica igrača koji su u sezoni 2020/21 nosili dres Partizana, više nisu članovi crno-belih. Ognjenu Jaramazu, Nikoli Jankoviću, Eriku Miki i Džošu Perkinsu su ugovori istekli, i oni su slobodni u odabiru nove sredine. Takođe, KK Partizan je postigao sporazum o prekidu saradnje sa Rašonom Tomasom, te je od danas i on slobodan igrač. Klub se zahvaljuje Rašonu, Ognjenu, Nikoli, Eriku i Džošu na svemu što su prikazali u crno-belom dresu i želi im puno sreće u nastavku karijere“, navodi se na zvaničnom sajtu kluba.
Zoran Savić, sportski direktor KK Partizan, na predstavljanju Željka Obradovića saopštio je da Ognjen Jaramaz neće i naredne sezone nositi dres crno-belih jer želi da nastupa u Evroligi.
Jaramaz je najbliži Bajernu iz Minhena na čijem je čelu Andrea Trinkijeri koji ga je već trenirao u sezonama 2018/2019 i 2019/2020.
Za ostale košarkaše ne čudi što nisu produžili ugovore, ali je iznenađenje što je raskinut ugovor sa Rašonom Tomasom koji je prethodne dve sezone bio u Partizanu.
Muk u Pioniru – momenat zbog kog Srbija strepi /video/
Najbolji Srbin u Evropi neće u Ameriku!
Aco Petrović ponizio Hrvatsku usred Splita!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala