Otvoreno onlajn glasanje konkursa „Andrej Stenjin“ za najbolju fotografiju

© Foto : Artem Onoprienko/StenincontestUdar munje
Udar munje - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Svi korisnici interneta mogu od 1. jula učestvovati u izboru za najbolju fotografiju u okviru konkursa „Andrej Stenjin 2021“ koja se dodeljuje mladim fotoreporterima.
Onlajn glasanje je počelo na ruskom (https://stenincontest.ru/winners2021/) i na engleskom sajtu konkursa (https://stenincontest.com/winners2021/).
Kako biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate nalog na jednoj društvenoj mreži: VKontakt, Fejsbuk, Tviter ili na kineskom Veibo. Glasanje je otvoreno do 22:59 (po srpskom vremenu) 31. jula. Pobednik onlajn glasanja će biti objavljen početkom avgusta, a autor najpopularnije fotografije na Internetu će dobiti diplomu.
© Sergey BobylevFoto-konkurs "Andrej Stenjin 2021"
Foto-konkurs Andrej Stenjin 2021 - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Foto-konkurs "Andrej Stenjin 2021"
Po mišljenju organizatora takmičenja „Andrej Stenjin“, rukovodioca službe vizuelnih projekata medijske grupe „Rusija sevodnja“ Oksane Olejnik, onlajn glasanje je dobra tradicija konkursa.
„Korisnici Interneta, koji učestvuju u glasanju, su pravi poznavaoci fotografije i žele da znaju i razumeju što je više moguće o svetu moderne fotografije. Mi smo srećni, što im u tome pomažu radovi onih koji predstavljaju najbolje i najsjajnije u svetu mladih međunarodnih fotoreportera, a to su naši laureati“, podvukla je Olejnik.
Ko će biti dobitnik glavne nagrade konkursa Stenjin – Gran prija, kao i kako će biti raspoređena mesta u nominaciji konkursa će biti poznato u septembru. Tokom prvog meseca jeseni će biti objavljeni pobednici na sajtu stenincontest.ru | stenincontest.com.
Plan je da se započne i tradicionalni „roud-šou“ pobednika u gradovima širom sveta do kraja godine.
© Luis Antonio RojasFoto-konkurs Andrej Stenjin 2021, Uplakana devojčica
Foto-konkurs Andrej Stenjin 2021, Uplakana devojčica - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Foto-konkurs Andrej Stenjin 2021, Uplakana devojčica

O konkursu

Međunarodno takmičenje fotoreportera „Andrej Stenjin“, koje organizuje Međunarodna novinska agencija „Rusija sevodnja“ pod pokroviteljstvom Komisije Ruske Federacije u saradnji sa organizacijom UNESKO, ima za cilj da podrži mlade fotografe i skrene pažnju javnosti na zadatke savremenog fotoreportera. Ovo je platforma za mlade fotografe, talentovane i otvorene za sve novine, koji nam skreću pažnju na ljude i događaje u našoj blizini.
U 2020. godini informativni partneri takmičenja su: informativni portal Vesti.Ru, ruski državni TV kanal „Rusija-Kultura“ i televizija „Moskva 24“.
Međunarodni medijski partneri na takmičenju su: novinska agencija i radio Sputnik, novinska agencija Askanews, medijski holding Independent Media, novinska agencija Notimex, novinska agencija ANA, RT, Shanghai United Media Group (SUMG), internet portal China Daily, internet portal The Paper, medijska mreža Al Mayadeen, novinska agencija Prensa Latina, internet portal DBW, informativna agencija Telam.
U statusu industrijskih partnera, takmičenje podržavaju: Savez novinara Rusije, časopis „Nacionalna geografija Rusija“, portal „Russian Photo“, portal Photo-study.ru, škola fotografije „Akademija fotografije“, informacioni portal „YOung JOurnalists“, časopis „Fotoargenta“, Klub fotožurnalistike Nju Delhi, časopis „Artdok“, časopis „LF Magazine“, časopis LF Magazin, internet portal „All About Photo“, časopis fotografija „EYE“, internet-portal „IPhoto Channel“.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala