„Odlučio sam“: Donald Tramp o predsedničkoj kandidaturi 2024. /video/

© Tanjug / AP/Joel MartinezDonald Tramp u poseti Teksasu
Donald Tramp u poseti Teksasu - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je odlučio da li će se kandidovati na sledećim američkim predsedničkim izborima 2024. godine.
Tramp je to naveo gostujući kod novinara Šon Henitija, na javnom intervjuu u Teksasu. Međutim, Tramp nije precizno odgovorio da li će se kandidovati ili neće, već samo da je doneo odluku.
„Nećete odgovoriti, ali moram da vas pitam. Da li ste doneli odluku o kandidaturi“, upitao je Heniti.
Donald Tramp je kratko odgovorio „da“, što je izazvalo buran aplauz prisutnih gledalaca.
„Mislim da ste dobro shvatili“, poručio je Heniti publici, aludirajući na njihovu pretpostavku da će se Tramp kandidovati 2024. na predsedničkim izborima, prenose američki mediji.
Na kasniju Henitijevu konstataciju „da zna kako će biti teško, ali da izgleda da je spreman da se upusti u tu bitku“, Tramp je odgovorio da on „to ne želi, ali da to zahteva zemlja“.
„Moramo da se brinemo za ovu zemlju“, rekao je Tramp i dodao da „stalna borba nije zabavna, ali da je važno ono što smo uradili za našu zemlju“.
Tramp je i ranije nagoveštavao da će se kandidovati na sledećim izborima, ali je iznosio o ideje da bi mogao da podnese kandidaturu i za neke ranije izbore, kao što su oni za Kongres 2022.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala