„Moj sin nije oka sklopio, hvala, Bogdane!“ /foto/

© AP Photo / Brynn AndersonBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, potencijalni srpski reprezentativac, u velikom stilu nastupa za Atlantu u finalu plej-ofa Zapadne konferencije, ali svoju klasu dokazuje i van terena, divnim odnosom prema mladim navijačima.
Ana Dabović - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2021
Ana Dabović za Sputnjik: Zlato oko vrata i balkon – za to se igra i živi
Simpatizeri Partizana pamte momenat iz vremena kada je Bogdanović nosio dres crno-belih, kada je jedan dečak dohrlio do njega i zaplakao posle pobede Partizana, a „srpski snajper“ i u Americi nastavlja sa praksom uveseljavanja najmlađih.
Stjuart Brajson, veliki navijač Atlante, zajedno sa sinom Oliverom prisustvovao je meču u kom je Atlanta savladala ekipu Milvokija i stigla do izjednačenja u seriji, ali nije mogao ni da pomisli da će sa tog meča njegov sin otići sa vrednim uspomenama.
„Kada je Bogdan Bogdanović spazio Olivera koji je nosio njegov dres, poslao je svoj peškir i patike koje je nosio na utakmici, sa potpisom. Moj sin nije oka da sklopio cele noći! Hvala, Bogdane!“, naveo je Brajson.
Posebnu radost malom Oliveru Bogdan bi mogao da donese u noći između četvrtka i petka, kada se igra peta utakmica serije sa Milvokijem u kojoj bi eventualnom pobedom Atlanta stigla na korak od velikog finala.
► Srbija u problemu – Jović neizvestan za Olimpijske igre
► Najbolji Srbin u Evropi neće u Ameriku!
► Aco Petrović ponizio Hrvatsku usred Splita!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala