Vesti: Zašto Rusiju ne treba provocirati /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2021
Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
  • Čak i da je Rusija potopila britanski brod, teško bi bilo zamisliti da bi se svet našao na ivici trećeg svetskog rata, poručio Vladimir Putin na velikoj konferenciji na kojoj je odgovarao na pitanja građana.
  • Rusiju ne treba provocirati jer takvi potezi ne idu na ruku provokatorima, kaže glavna urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić.
  • Sprovodili su nas kao najgore kriminalce pod rotacijom i držali osam sati, osudili, ali nije mi jasno zašto, kaže za Sputnjik Vladan Komarica koji je na Vidovdan priveden na Kosovu i Metohiji.
  • Nove muke jedine povratnice u Đakovicu. Lokalna policija Dragici Gašić zabranila da montira, a zatim i zaplenila nova vrata. Za Sputnjik Dragica govori o tome kako je doživela najnoviji incident na Kosovu.
  • Donald Tramp krenuo u kampanju za parlamentarne izbore 2022. godine i predstavio plan osvete republikanskim kongresmenima koji su glasali za njegov opoziv. Istražujemo, kakve su njegove šanse za uspeh?
  • Ni u proteklih godinu dana nije učinjeno ništa da telo četiri ministarstva Vlade Srbije, koje je trebalo da utvrdi posledice NATO bombardovanja, počne sa radom. Pitali smo Danicu Grujičić u čemu je problem?
  • Zemljotresi koji su prethodnih dana zabeleženi u Crnoj Gori zapravo se nisu ni dogodili. Kako je moguće da sistem automatskog otkrivanja potresa pogreši?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala