Novakova „rafalna paljba“ /video/

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2021
Pratite nas
Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimlbdona pošto je na startu, posle izgubljenog prvog seta, rutinski odradio posao i pobedio Britanca Džeka Drejpera rezultatom 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.
Srbin je bio impresivan na travi, a to se posebno odnosi na poslednji gem trećeg seta. Najbolji teniser sveta je za svega 44 sekunde osvojio pomenuti gem, a protivniku nije dozvolio da dotakne lopticu, s obzirom na to da je maestralno i munjevito odservirao četiri asa.
​Malo je reći da je talentovani Britanac Drejper, koji je debitovao na Grend slem turniru, bio u šoku zbog Novakove "rafalne paljbe". 
Novak Đoković je meč okončao sa čak 25 asova.
„Verovatno jedno od mojih najboljih izdanja kada su asovi u pitanju na bilo kojoj podlozi“. kratko je poručio Nole koji će u drugom kolu igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike, koji je eliminisao kvalifikanta Tomasa Bariosa.
Podsetimo, Srbin na Vimvldonu juri jubilarni 20. Grend slem trofej, a u slučaju da ga osvoji izjednačio bi se sa najvećim rivalima Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom - obojica su na koti 20.
► Zimonjić za Sputnjik: Đoković može da ostvari nešto što niko nikada nije
► Đoković: Ne sećam se da sam ovoliko padao /video/
► Šok u Londonu – kraj za Cicipasa!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala