Mediji: Pijani policajac pretio pištoljem Raduljici u Šipovu

© Sputnik / Aleksandar MilačićMiroslav Raduljica
Miroslav Raduljica - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2021
Pratite nas
Miroslav Raduljica, košarkaški reprezentativac Srbije, našao se u neprijatnoj situaciji na Janjskom saboru kod manastira Glogovac u mestu Šipovo, u Republici Srpskoj, kada je na njega nasrnuo policajac u alkoholisanom stanju.
Tim povodom se oglasila i Policijska uprava Mrkonjić Grad, a pripadnik policije je uhapšen intervencijom Žandarmerije.
„U toku su aktivnosti na utvrđivanju disciplinske odgovornosti policijskog službenika S.Š, zbog osnova sumnje da je počinio težu povredu radne dužnosti. Policijska uprava Mrkonjić Grad osuđuje svaki vid neprofesionalnog postupanja od strane policijskih službenika, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuiraće svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja pripadnika“, rekla je portparol PU Mrkonjić Grad, Božana Vulin.
Portal Sprskainfo navodi da se Raduljica nalazio u društvu rođaka, kada ga je primetio policajac i zatražio da se fotografiše.
„Raduljica je to odbio i tada je inspektor napravio skandal. Izvadio je pištolj i počeo da preti Raduljici. On se nije prepao, oteo mu je pištolj, a tada se u sukob umešao još jedan inspektor. Napao je košarkaševog rođaka, a potom su pripadnici Žandarmerije uhapsili pijane kolege“, navodi se.
Srpskainfo prenosi i da su meštani ogorčeni na ponašanje pripadnika policije, te navode da su oni već poznati po gradu po problematičnom ponašanju.
Nedavno je Raduljica, zajedno sa kumom Tadijom Dragićevićem, bio gost Sputnjik sporta u emisiji Miljanov korner.
► Željko Obradović zvanično u Partizanu: Ovo nije rizik, ovo je čista emocija! /video/
► Jelena Bruks sa peharom za Sputnjik: Božja ruka i buđenje Srbije posle „najgoreg“
► „Ja sam Anđela iz Čikaga...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala