Krivokapić: Želimo da verujemo da napad na Perovića nije realizacija jučerašnje Đukanovićeve pretnje

© Tanjug / MARINA MAKSIMOVICZdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 27.06.2021
Pratite nas
Želimo da verujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje pretnje lidera DPS-a Mila Đukanovića, navodi se u reagovanju Kabineta predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapća.
Saopštenje Kabineta premijera prenosimo u celosti:
„Motivacioni govor predsednika DPS-a Mila Đukanovića, pred strankom u osipanju, o rušenju Vlade Crne Gore, iz mraka je na svetlost izbacio sve koji bi željeli da se to desi. Kabinet predsednika, u nedostatku bilo kakvog korisnog posla po Crnoj Gori, već drugi dan vodi jalove polemike u medijima o rušenju Vlade. Ako ste kadri i ako vam ne fali ruku niko vas ne zaustavlja da to uradite demokratskim putem. Svakako, niste jedini koji Vladi šalju gotovo identične poruke, i ne preduzimaju ništa.
Umjesto da konačno nešto korisno uradite za ovaj narod, vi i dalje jedete budžetski novac ispisujući ponjave besmislica kojima se još samo vaš partijski šef raduje.
Želimo da verujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje prijetnje vašeg stranačkog šefa, navodi se u reagovanju.
Pročitajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala