Ovo je najbolji potez na Evropskom prvenstvu /video/

© AFP 2023 / WOLFGANG RATTAYNavijači Danske
Navijači Danske - Sputnik Srbija, 1920, 25.06.2021
Pratite nas
Navijači su se konačno vratili na sportske događaje, a posebno su bili inspirisani na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde je, bar u pojedinim gradovima, sve kao nekad. Na to je ukazao jedan navijač Danske, spektakularnim „performansom“.
Tokom prve faze Evropskog prvenstva videli smo veliki broj lepih poteza, golova, šansi, uzbuđenja, ali nagrada za najbolji potez će morati da bude adresirana prema jednom navijaču Danske.
On je tokom jedne od utakmica uspeo samostalno da iznese do tribina čak 12 čaša piva, kako bi ih podelio svojim sunarodnicima.
​Navijači Danske imaju razloga da popiju, njihova reprezentacija je uspela da se plasira u drugu fazu, iako je već na startu doživela veliki šok, pošto je najbolji igrač tima Kristijan Eriksen umalo preminuo na terenu u prvom meču protiv Finske.
Srećom, život Eriksena je sačuvan zahvaljujući brzoj reakciji saigrača i medicinskog osoblja, njega neće više biti u timu Danske, ali će svakako biti jedan od najvernijih navijača tokom duela osmine finala protiv Velsa.
► Perina rabona: Hrvati imaju... petlju, a mi smo ostali 20.000 milja pod morem
► Hrvati i Španci „kroz iglene uši“, lud kraj „grupe smrti“ i žal zbog hrabrih Mađara i Slovaka /foto/
► Top 11: Majstor iz Belgije, ubitačni Ronaldo i čovek koji je šokirao Škote
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala