Bukti rat na relaciji Španija - Holandija: „Traži slavu, to je sramota“

© AP Photo / Lluis GeneDetalj sa utakmice Španija – Poljska
Detalj sa utakmice Španija – Poljska - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2021
Pratite nas
Bukti rat na relaciji Španija - Holandija, a nisu se još ni sastali na Evropskom prvenstvu. Nekadšnji kapiten „lala“ Rafael van der Vart je poručio da bi voleo da se njegova selekcija u nokaut fazi sastane sa „furijom“, koja je u prva dva kola osvojila samo dva boda.
Detalj sa utakmice Hrvatska – Škotska - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2021
Hrvat nije štedeo Hrvate: „Pljuvali ste nas“
„Španije je užasna. Očajna! Nadam se da ćemo igrati protiv njih. Oni mejaju ništa u igri, samo idu sa jedne na drugu stranu terena. Nemaju fudbalera koji može da odigra završni pas“, poručio je Van der Vart, nekadašnji ofanzivni vezista Real Madrida, Hamburgera i Ajaksa u razgovoru za španske medije.
​Posle njegovih reči prvi se oglasio vezista Atletiko Madrida i reprezentativac Španije Koke, koji ga je podsetio na finale Mundijala 2010. godine, kada je „furija“ tukla Holandiju.
„Želeo je svojih pet minuta slave. U prostorijama našeg Saveza nalazi se fotografija na kojoj je i on - vidi se na njoj u trenutku Inijestinog gola“, poručio je Koke.
Ali, „požar tu nije ugašen“, gorivo u vatru dodao je kapiten Španije Serhio Buskets.
​„Kada tako upotrebljavate prideve, gubite svako značenje. Ne razumem zašto on kao bivši fudbaler govori tako. Verovatno želi trenutak slave. Mislim da je to sramotno što je uradio", odgovorio je vezni fudbaler Barselone i kapiten Španije koji je propustio uvodne mečeve jer je bio pozitivan na virus korona.
► Skandal na Evropskom prvenstvu: „Molim vas, ovo je neshvatljivo“
► Bilo ga je sramota, a onda je lupio „šamar“ Ronaldu /foto, video/
► Kovačević za Sputnjik: Teško Hrvatima protiv Škota, jedino da im proradi inat...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala