„Otišao je tamo i polomio ga – mene bi zbog toga uhapsili“ /video/

© AFP 2023 / THOMAS SAMSON Majk Tajson
Majk Tajson - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Pratite nas
Čuveni bokser Majk Tajson reagovao je na video-snimak na kojem bokser Deonte Vajlder prebija čoveka koji ga je vređao putem interneta.
Vajlder je već nekoliko godina jedan od najboljih boksera na planeti, ali to nije bio slučaj 2014. godine.
Tuča Džejka Pola sa Flojdom Mejvederom i njegovim telohraniteljima - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2021
Opšta tuča u Americi: Od šale i provokacije, do krvi i – „ubiću te!“ /video/
On je tada jednom prilikom otputovao u Los Anđeles iz svoje Alabame, kako bi se obračunao sa izvesnim Čarlijem Zelenofom, internet „trolom“ koji ga je vređao putem društvenih mreža.
I ne samo to, već je američkog boksera izazvao na borbu.
Vajlder je došao u teretanu nedugo nakon pobede nad Malikom Skotom, čime je popravio svoj učinak u karijeri na 31-0, i naterao Zelenofa da potpiše dokument koji ga je obavezao da Vajldera nebće tužiti za bilo kakvu nanesenu štetu.
Prilikom jednog podkasta ove godine, Tajson je pogledao čuveni snimak zajedno sa bivšim svetskim šampionom u teškoj kategoriji Endijem Ruizom i nekadašnjim šampionom UFC Henrijem Sehudom.
„Video sam da je Deontej Vajlder uništio nekog jutjubera. Taj je došao u teretanu i krenuo da priča o Deonteovoj deci i sličnom...“, rekao je Tajson i dodao:
„Vajlder je otišao tamo i polomio ga. On je to stvarno smeo da uradi bez da ga uhapse? Mene bi uhapsili! Ja bih zbog ovoga bio u zatvoru, čoveče!“.
“𝘐 𝘸𝘰𝘶𝘭𝘥 𝘣𝘦 𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘴𝘰𝘯 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘪𝘴 𝘴𝘩𝘪𝘵!”https://t.co/U8GZjE3fec@BronzeBomber @MikeTyson @HenryCejudo @Andy_destroyer1 #Hotboxin pic.twitter.com/ENQUCZhHmo
​Tajson će se vratiti u ring u septembru u još jednom egzibicionom meču, dok će ljubitelji boksa imati priliku da gledaju Vajldera protiv Tajsona Fjurija.
Fjuri i Vajlder su u prvoj borbi remizirali, u drugoj je kao pobednik izašao Fjuri, a treća će se održati 24. jula u Las Vegasu.
Ukoliko ste ljubitelj boksa, onda niste smeli da propustite emisiju „Miljanovog kornera“ u kojoj je gost bio čuveni Nenad Borovčanin.
Čuveni bokser protiv jutjub zvezde – bez pobednika /video/
Petra bi da oteraju iz Crne Gore – zbog srpske trobojke?!
Srpkinja se iz Rusije vraća sa zlatom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala