Knežević: Ako je to tačno – onda je Milo trebalo prvi da bude u redu za „krštenje“

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Pratite nas
Ako je tačna Đukanovićeva teza da besposlen pop i goveda krsti, onda je Milo trebalo prvi da bude u redu za “krštenje”, napisao je na Tviteru predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević.
​Podsetimo, to što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga naučio od srpskog istoričara Aleksandra Rakovića, predsednik Crne Gore Milo Đukanović juče je u Baru prokomentarisao onom narodnom: “Besposlen pop i goveda krsti”.
 “Teško je tu nešto pametno prokomentarisati. Dobro je da sam čuo da postoji makar još jedan čovjek na planeti kome trućanja kvazi istoričara mogu biti inspiracija. Sramota je takvu osobu nazivati istoričarem, a još veća je da bilo ko od odgovornih ljudi u tome može pronalaziti uzor za definisanje svojih stavova”, poručio je Đukanović odgovarajući juče na novinarska pitanja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala