Ima posao od devet do pet, a ostatak vremena živi kao "vampirica" /foto/

CC0 / piksabej / Vampirica
Vampirica - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Pratite nas
Dvadesetsedmogodišnja devojka iz Londona tvrdi da je vampirica stara 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150 hiljada pratilaca na Instagramu.
Iako ima sasvim običan posao, Lilit ostatak vremena živi ‘vampirskim’ životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi portal Ladbible.
Izbegava sunce i sunčevu svetlost, a tvrdi kako najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je kada je bila devojčica kada je počela da gleda filmove i da čita knjige o njima.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Ovakav život me prvo zainteresovao kada sam pogledala "Drakulu" i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomoglo da pronađem i druge ljude poput sebe, ispričala je.
Ona veruje da je vampir postala sa 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila njen ‘stvarni’ život i počela je da se u skladu s njim i ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz knjiga i filmova, već je priznala da čak pije i ljudsku krv. Otkriva da krv dobija od osobe koja razmišlja isto kao i ona i naglašava da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, ili poput bakra. Međutim, ukus je različit od čoveka do čoveka. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i tako dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno, kaže ova devojka.
Ona veruje da zapravo ima 600 godina, a i tvrdi kako oseća veliku povezanost s prošlošću.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Ponekad se osećam prastaro. Oduvek me zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali nekadašnji svet mi je poznat, kao da sam živela u njemu".
Otkrila je kako u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s ‘drugim vampirima’. Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i shvatanje ljudske vrste i života.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala