Đoković prodao stan za 6.000.000 dolara /video, foto/

© AP Photo / Darko VojinovicNovak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2021
Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković prodao je stan na plaži u Majamiju za šest miliona dolara, nakon što ju je kupio 2019. godine.
Đoković je lokaciju prethodno stavio na prodaju u januaru 2020. godine, dva meseca nakon što je korona „zatvorila“ svet, a prodao ju je tek sada, nekoliko dana nakon osvajanja Rolan Garosa.
Stan na plaži u Majamiju prodata je za šest miliona evra, a kupljena je za 5,77 miliona, tako da je najbolji teniser planete uspeo i da zaradi 230.000 dolara, prenosi „Forbs“.
„Zaljubio sam se u dizajn. Ovo je iznenađujuća lokacija u kraju koji se rapidno razvija. Ovo će biti moje novo odmaralište“, rekao je Đoković pred kupovinu i dodao da lokacija u Majamiju predstavlja „savršen životni stil“ za njega i njegovu ženu Jelenu.
​Stan se nalazi na devetom spratu, ima tri sobe, tri i po kupatila. Ceo osamnaestospratni kompleks deo je italijanskog arhitekte Renca Pjana, osvajača „Prickerove nagrade“, i u njemu se nalaze spa, privatna bašta, bar, bazen, biblioteka...
Kada je Novak prvi put stavio ovu imovinu na tržište tražio je 7,15 miliona dolara, ali je morao da se zadovolji sa 1,15 miliona manje.
Marjan Vajda i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2021
Vajda i Ivanišević imaju „ultimatum“ za Đokovića
Podsetimo, osvajanjem Rolan Garosa sredinom juna inkasirao je 1,69 miliona dolara.
Kak ose navodi, firma „Eliman“ nije mogla da otkrije ko su kupci, ali je aludirala na to da nije potpuno slučajno to što je imovina kupljena baš od Đokovića.
„Sve što mogu da kažem je da su oni njegovi veliki obožavaoci“, rekla je agentkinja Džojs Gato.
Legendarni novinar podsetio: Neki bi navijali čak i za Hitlera protiv Đokovića
Federerovo ponašanje šokiralo: „To nisam nikada video“
Da Đokovića nisu izbacili... Amerikanci priznaju da bi sve bilo drugačije bez Ju-Es open skandala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala