Bogdanović završio meč sa povredom – sledi majstorica! /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, reprezentativac Srbije, povredio se u finišu šeste utakmice plej-of serije polufinala Istočne konferencije u kojoj je njegova Atlanta poražena od Filadelfije za izjednačenje od 3-3 u pobedama.
Košarkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2021
Srpske lavice /foto, video/
Bogdanović je zadobio povredu kolena u poslednjoj četvrtini i morao je ranije da napusti duel koji je završen rezultatom 104:99 u korist Filadelfije, što znači da će biti odigrana i majstorica za prolaz u finale.
Bogdanović nije imao veče za pamćenje pošto je do povrede za 28 minuta na parketu postigao svega sedam poena uz dva skoka i jednu asistenciju.
Najefikasniji u njegovoj ekipi bio je Trej Jang sa 34 poena, Kevin Herter je dodao 17, dok je Danilo Galinari meč završio sa poenom manje.
Na drugoj strani su naslov najboljih poentera podelili Set Kari i Tobajas Heris sa po 24 poena, a Džoel Embid je imao 22 uz 13 skokova.
Majstorica između Atlante i Filadelfije, koja će dati odgovor na pitanje o finalisti Istoka igra se u ponedeljak od dva sata posle ponoći.
Sa druge strane, u finale Zapadne konferencije se plasirala ekipa Los Anđeles Klipersa, koja je u šestoj utakmici pobedila Jutu, povezala četiri trijumfa i obezbedila sebi mesto u borbi za veliko finale NBA lige. 
► Pobeda Srbije u Grčkoj – Dobrić i Petrušev se nameću Kokoškovu /foto, video/
► Zvanično – Ivanović u Zvezdi, vratio se i kapiten!
► „Jokić je rekao da želi da igra sve utakmice“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala