Upozorenje za Rusiju: „Alarmantno je, zabrinut sam“

© Sputnik / Aleksandr Galьperin / Uđi u bazu fotografijaAndrej Aršavin
Andrej Aršavin - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2021
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Rusije od 15.00 počinje svoju drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu i to protiv Finske, a bivši kapiten ruskog nacionalnog tima Andrej Aršavin naveo je da oseća bojazan pred taj duel.
Fudbaleri Rusije i Belgije – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2021
Eriksen preživeo, Rusija pala za 34 minuta
Ruski tim je poražen u prvoj utakmici Evropskog prvenstva od Belgije sa 3:0 i nije ostavio dobar utisak, uprkos činjenici da je belgijska ekipa bila apsolutni favorit.
Sa druge strane, Finska je ostvarila pobedu u premijernom duelu, savladana je Danska sa 1:0 u meču koji je obeležila drama u vezi sa zdravstvenim stanjem danskog fudbalera Kristijana Eriksena.
Rusija mora da ostvari pobedu ukoliko želi da nastavi takmičenje na Evropskom prvenstvu, ali Aršavin nije siguran da će se to dogoditi.
„Pre turnira bih rekao da sam siguran da će tri boda biti naši, ali nismo funkcionisali protiv Belgije, dok su Finci upisali pobedu. Zabrinut sam“, naveo je Aršavin.
Posle prve utakmice u centru pažnje ruske javnosti bio je selektor Stanislav Čerčesov, koji se više bavio okolnim stvarima, poput klečanja fudbalera Belgije uoči početka duela, nego iznošenjem u javnost razloga za ubedljiv poraz.
„Igrao bih sa četvoricom odbrambenih igrača. Trebalo bi možda upariti Soboljeva i Dzjubu, ako ne, onda bi na terenu zajedno trebalo da budu Mirančuk i Golovin. Mislim da će Finci nama dati inicijativu, zato treba da igramo sa dvojicom napadača. Posle utakmice sa Danskom Finska ne može da se potceni. Generalno, alarmantno je stanje pred meč, ja sam dosad mislio da Finci igraju samo hokej. Zabrinut sam“, istakao je ponovo Aršavin.
Utakmica počinje od 15.00, tri sata kasnije na teren će izaći ekipe Turske i Velsa, dok će u večernjem programu koplja ukrstiti Italija i Švajcarska.
Standings provided by SofaScore LiveScore
► Ronaldo ispisao istoriju, Francuskoj pripao veliki derbi
► Srbin se izvinio, neće dobiti kaznu kao Albanci; Britanci: Psovke su verovatno zbog Kosova
► Padobranac šokirao svet – sleteo na stadion i poslao snažnu poruku /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala