Novinari Kremlja i Bele kuće stigli u vilu u Ženevi /video/

© Sputnik / Bastьen Galle / Uđi u bazu fotografijaPres-centar za novinare koji će pratiti samit predsednika Rusije i SAD u Ženevi
Pres-centar za novinare koji će pratiti samit predsednika Rusije i SAD u Ženevi - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2021
Pratite nas
Novinari koji prate aktivnosti Kremlja i Bele kuće stigli su skoro u isto vreme u vilu La Granž u kojoj će za nekoliko sati početi sastanak lidera Rusije i SAD, prenosi dopisnik Sputnjika.
Novinari su ušli kroz ista vrata i prošli bezbednosnu proveru. Nakon toga su se predstavnici ruskih medija uputili u jednom, a američkih u drugom pravcu.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Na putu do pres-centra novinari su morali da prođu nekoliko bezbednosnih kontrola, a svaki put su im proveravane akreditacije.
Iako su pres-centri ruskih i američkih novinara na različitim mestima, na kraju su se oni sastali kod ulaza u vilu u kojoj će se održati samit. Snimatelji su se „bacili“ na posao ispred vile, a dopisnici su požurili u pres-centre.
​Tamo osim kafe i čaja i zakuske služe i sladoled, što je veoma traženo s obzirom da će, prema prognozi, temperatura vazduha dostići i 30 stepeni Celzijusa.
Podsetimo, ruski i američki predsednik sastaće se u Ženevi u vili „La Granž“, koja se nalazi u istoimenom parku, najvećem u tom švajcarskom gradu.
Pročitajte još:
 
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala