Krivična prijava protiv Čede Jovanovića za tri krivična dela

© Tanjug / DIMITRIJE GOLLČedomir Jovanović
Čedomir Jovanović - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2021
Pratite nas
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon svih izvršenih provera naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu.
Krivična prijava, prenose mediji, biće podneta zbog sumnje da je tokom incidenta koji je izazvao nedavno ispred jednog lokala na Novom Beogradu počinio čak tri krivična dela, nasilničko ponašanje, uništenje tuđih stvari i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.
Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlgo drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.
"Za nasilničko ponašanje zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora, za ometanje službenog lica šest meseci do dve godine, a za oštećenje tuđe stvari do šest meseci ili novčana kazna", objašnjava izvor Kurira
Posle privođenja u policiju, podsetimo, Jovanoviću je izmereno preko 1,5 promila alkohola u krvi a on se navodno pravdao da se ne seća incidenta koji je napravio
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala