Abazović se izvinio u ime Vlade: Ne iznenađuje me ovo što se dešava

© Sputnik / Nebojša PopovićDritan Abazović
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2021
Pratite nas
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izvinio se u ime Vlade ako je, kako je kazao, bilo neprimerenih reakcija i dodao da sve što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za njega iznenađenje.
Potpredsednik Vlade Dritan Abazović izvinio se u ime Vlade ako je, kako je kazao, „bilo neprimerenih reakcija“. „Moramo da razumemo da smo 30. avgusta napravili nešto istorijski. Ako je neko mislio da je naš posao lagan, prevario se. Sve ovo što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za mene iznenađenje. Radimo pod velikim pritiskom, očekivanja su velika“, rekao je Abazović. On je dodao da ovo što je govorio premijer, bilo je u domenu ukupne političke etike a ne usmereno prema nekom pojedinačno.
„Moramo biti svesni da je mnogo lako srušiti nešto, otići sa neke pozicije, ali je mnogo teško graditi društvo pomirenja“, naveo je Abazović, prenose Vijesti.
Rekao je da se slaže sa kritikama na račun Vlade, slaže se sa izlaganjem ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i sa njim nema loš odnos iako imaju različita viđenja nekih stvari.
Pročitajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala