„Demoni“ ponovo izašli iz Medvedeva, uplašila se i njegova žena /video/

© AP Photo / Hamish BlairRuski teniser Danil Medvedev
Ruski teniser Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2021
Pratite nas
Ruski teniser Danil Medvedev zabeležio je iznenađujući poraz u šesnaestini finala turnira u Haleu, uz novi „performans“ koji je uplašio i njegovu ženu.
Medvedeva je savladao nemački teniser Jan-Lenard Štruf sa 2-0 u setovima, posle nešto više od sat i po vremena igre – 7:6, 6:3.
Drugom teniseru sveta ovo je bio prvi meč na travi ove godine, nakon sezone na šljaci tokom koje je konstantno podsećao da najsporiju podlogu mrzi, ali i ostvario najbolji učinak u karijeri na Rolan Garosu plasiravši se u četvrtfinale.
Rus je dobro počeo meč pošto je napravio rani brejk i poveo sa 5:2, ali je Štruf uspeo da se vrati u meč, izjednači, a potom i spasi set loptu na 6:5.
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2021
Medvedev o amerikanizaciji Rolan Garosa: Gde je naš novac?
Nemac je prvi došao do inicijative u taj-brejku pošto je poveo sa 6:4. Medvedev se vratio na 6:6, ali izgubio naredna dva poena.
Indisponirani Medvedev, koji je u jednom trenutku odreagovao besno dopustivši svojim demonima da izađu na videlo i uplašivši svoju ženu, nije bio dovoljno dobar kad je to bilo najbitnije u drugom setu.
Pročitajte još:
Nije iskoristio svoje dve brejk lopte, te je protivniku dopustio da povede sa 5:1.
Do kraja meča je uspeo da vrati jedan brejk, ali se nemački teniser na kraju plasirao u osminu finala, gde će igrati sa Amerikancem Markosom Đironom.
​► Publika američkog novinara nije verovala u Đokovića
Nadal prekinuo ćutanje o hajci na Medvedeva
„Ruska mašina“ se miri sa podlogom zbog koje izgleda kao „krava na ledu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala