Bogdanova družina šokirala nesuđenog „Jokića“! /video/

© AP Photo / Brynn AndersonBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, reprezentativac Srbije, odigrao je odličnu partiju za Atlantu u četvrtoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv Filadelfije koja je okončana pobedom od 103:100 za izjednačenje na 2-2 u trijumfima.
Bogdanovićeva ekipa je bila u velikom rezultatskom zaostatku, ali je u finišu meča uspela da preokrene i da savlada tim koji predvodi Džoel Embid, centar koji je, prema mišljenju dobrog dela američke javnosti, trebalo da bude proglašen za najboljeg igrača lige, umesto Nikole Jokića.
Bogdanović je meč završio sa 22 poena i pet skokova, sjajan je bio u prvoj deonici, ali i u kompletnoj utakmici, pogađajući kada je bilo veoma bitno za ekipu, koja je imala zaostatak i veći od 15 poena.
Atlanta je posle prve deonice imala minus od osam poena, na poluvremenu je on iznosio 13, ali je drugo poluvreme donelo preokret.
Hoksi su u trećoj deonici uspeli da limitiraju rivala na svega 20 ubačenih poena, a u poslednjoj su nastavili sa dobrim ritmom i stigli do vredne pobede i izjednačenja na 2-2 u seriji.
Bogdanovićev saigrač Trej Jang je bio fenomenalan sa 25 poena i 18 asistencija, po dabl-dabl su upisali Džon Kolins (14 poena, 12 skokova) i Klint Kapela (12 poena, 13 skokova), dok je Kevin Herter meč završio sa deset poena.
Na drugoj strani Tobajas Heris je imao 20 poena, Set Kari 17, a nesuđeni „Jokić“ – Embid 17 poena i 21 skok.
U drugom meču večeri rezultat je takođe izjednačen u pobedama, pošto su Los Anđeles Klipersi u četvrtom duelu plej-of serije polufinala Zapadne konferencije savladali Jutu sa 118:104, uz sjajne partije Pola Džordža (37 poena) i Kavaja Lenarda (31 poen), dok je na drugoj strani sjajan bio Donovan Mičel sa 37 poena.
► „Šokiran sam da su to uradili Jokiću“ /video/
► Šta za evropsku košarku znači smena najmoćnijeg čoveka?
► Zvezda šampion Srbije – tripla kruna na Malom Kalemegdanu!
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala