Mandić i Knežević pozvani u Moskvu

© Sputnik / Nebojša PopovićKonferencija za štampu Demokratskog fronta
Konferencija za štampu Demokratskog fronta - Sputnik Srbija, 1920, 14.06.2021
Pratite nas
Lideri vladajućeg Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, prihvatili su poziv iz ruske Državne dume i Komiteta za međunarodnu saradnju da posete Moskvu.
Oni su najavili da će, pored svih najavljenih susreta održati niz izuzetno korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, uz nastojanja da se zaustavi evidentni proces recesije u kojem se država nalazi.
Mandić i Knežević su, kako prenosi podgorički portal Borba, poziv iz Moskve dobili od Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, kojim predsedava Leonid Slucki.
On je, navodi se, pozvao Mandića i Kneževića u posetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dve zemlje.
Slucki je, dodaje se, izrazio očekivanja da će poseta dvojice lidera DF-a Moskvi i razmena mišljenja sa poslanicima Državne dume Rusije predstavljati pozitivan doprinos razvoju rusko-crnogorskih odnosa, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala