Evropsko prvenstvo tek počelo, a već imamo pobednika /foto/

© AP Photo / Ettore FerrariNavijači na Evropskom prvenstvu
Navijači na Evropskom prvenstvu - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2021
Pratite nas
Italijani su na maestralan način otvorili Evropsko prvenstvo, pobedivši Tursku na Olimpiku u Rimu rezultatom 3:0 (0:0), ali ono što je uradio navijač „azura“ kosi se sa zdravim razumom. Naime, on je pogodio tačan rezultat, uključujući sve strelce, čak i autogol Demirala!?
Predrag Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2021
Mijatović za Sputnjik: Ceo Balkan uz Makedonce, ne otpisujte Hrvate
Da, dobro stre pročitali, ne varaju vas oči koje verovatno sada trljate. Neverica! Neverovatno... 
Korisnik Tvitera pod nazivom @VaneJuice pokazao je neverovatne moći, ili je samo imao ludačku sreću da baš uspe da pogodi tačan rezultat 3:0 kojim je Italija startovala na Evro.
Ali, ne radi se ovde samo o tome da je Italijan pogodio pobedu čete Roberta Mančinija bez primljenog gola, i sa tri razlike, već o tome da će Demiral zatresti sopstvenu mrežu, a da će preostala dva strelca biti Ćiro Imobile i Lorenco Insinje.
​Njegova predikcija koja je „okačena“ na Tviteru pre  utakmice, što pokazuje vreme, postala je apsolutni hit na društvenim mrežama i uveliko se deli. Evropsko prvenstvo je možda tek počelo, ali je jasno da već sada imamo pobednika kada su ludi tiketi i prognoze u pitanju.
Ovako nešto, teško da može da se ponovi. Nama preostaje samo da mu čestitamo na majstorstvu, kao što su uradili i ljudi zaduženi za održavanje zvaničnog Tviter nalog EVRO 2020.
​► Mnoga srpska deca nemaju gde da gledaju Evropsko prvenstvo u fudbalu – nek prebace na rijaliti
► Italija pregazila Tursku na otvaranju Evropskog prvenstva!
► „Zbornaja komanda“ na velikom zadatku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala