Čudo u Parizu – zbog Đokovića i Nadala „ukinuta“ zabrana francuskih vlasti!

© AP Photo / Michel EulerNovak Đoković tokom meča sa Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa
Novak Đoković tokom meča sa Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2021
Pratite nas
Polufinale Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Nadala nateralo je francuske vlasti da promene pravila o zabrani okupljanja i dopuste publici da ostane na meču.
Đoković i Nadal su posle tri i po sata tek završili tri seta, a srpski teniser je u trenutku kada je publika trebalo da napusti stadion, nešto pre 23 časa, poveo sa 2-1.
Meč možete pratiti uživo OVDE.
Iako su pravila donesena na nivou države, vlasti su odlučile da publici na stadionu Filip Šatrije dozvoli da ostane sve do kraja meča i isprati jedan od najboljih mečeva svih vremena sve do samog kraja.
Podsetimo, u meču četvrtfinala između Đokovića i Matea Beretinija publika je u 23.00 morala da napusti teren, što je prekinulo meč na oko 15 minuta i izazvalo veliko nezadovoljstvo.
Francuske vlasti su u dogovoru sa organizatorima Rolan Garosa odlučile da promene pravila zbog – tenisa.
3-6, 6-3, 7-6(4) #Djokovic over #Nadal.
That was one of the most riveting, intense, dramatic, enthralling, compelling & engaging sets of #tennis you will ever see. So much to unpack. The Rafa FH volley missed at 3-4 was 😳. The pressure cooker exploded. #RolandGarros pic.twitter.com/vKKFoSSYLZ
🎉🎉🎉

🎤 "En accord avec les autorités publiques, le match va pouvoir aller à son terme avec les spectateurs, c'est une tolérance accordée compte tenu du caractère tout à fait exceptionnel des circonstances". #RolandGarros pic.twitter.com/PMJUrWmNrN
​Inače, Sputnjik sport nedavno je ugostio jednog od Novakovih najvećih navijača iz daleke Australije – Stefana Popovića. Novinar i voditelj srpskog porekla pričao je o Novaku, Australijan openu, značaju i uspehu srpskih sportista, ali i o Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori, saradnji sa Borisom Malagurskim... Opširnije pogledajte na našem Jutjub kanalu.
Đokovićeva kardinalna greška o kojoj se priča osam godina kasnije /video/
Nadal otkrio protiv koga je lakše – Federera ili Đokovića
„Đokovićeva reakcija je veoma zabrinjavajuća, to ne može da bude dobro“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala