Velšani se uzdaju u „deža vi“

© Sputnik / Vladimir Pesnя / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri Velsa
Fudbaleri Velsa - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Vels se ne nalazi među ekipama kojima je projektovan dobar plasman na Evropskom prvenstvu, ali kako bi rekao Josif Tatić u legendarnom filmu Hadersfild – Velšanin se mora slušati.
Tome ćemo dodati i činjenicu da će u sastavu Velsa biti i Garet Bejl, svojevremeno najskuplji fudbaler sveta, momak koji nije ono što je bio, ali i dalje može da bude velika pretnja po neoprezne odbrane. Upravo je to dovelo Vels do iznenađujućeg plasmana u polufinale Evropskog prvenstva 2016. godine.
Najbolji igrač: Garet Bejl
Čudan je, nepredvidiv, nekako na svoju ruku, ali niko ne može da ospori da je majstor fudbala koji može jednim potezom da promeni stanje na terenu. U Real Madridu se nije proslavio, jednostavno, nije se snašao u španskoj sredini, pokušao je da se vrati na stare staze u matičnom Totenhemu, podsetio je na najbolje dane, ali ne i dokazao da je i dalje član elite svetskog fudbala. Ipak, reprezentacija je nešto drugo, posebna inspiracija, posebno za Bejla pa od njega možemo očekivati da ponovo iznenadi sve i zapuši usta kritičarima.
Grupa A, protivnici: Turska, Italija, Švajcarska.
Raspored utakmica:
12.06, 15.00 Vels – Švajcarska
16.06, 18.00 Turska – Vels
20.06, 18.00 Italija – Vels
Selektor: Robert Pejdž
Golmani: Vejn Henesi (Kristal Palas), Adam Dejvis (Stouk), Deni Vord (Lester).
Odbrana: Ben Dejvis (Totenhem), Džo Rodon (Totenhem), Kris Mifem (Burnmaut), Konor Roberts (Svonsi), Tom Lokjer (Luton), Neko Vilijams (Liverpul), Ben Kabango (Svonsi), Ris Norington-Dejvis (Šefild junajted), Kris Ganter (Čarlton).
Vezni: Aron Ramzi (Juventus), Itan Ambadu (Čelsi), Metju Smit (Mančester siti), Džo Morel (Luton), Džo Alen (Stouk), Džonatan Vilijams (Kardif), Dejvid Bruks (Burnmaut), Hari Vilson (Kardif), Dilan Luit (Mančester junajted), Rabin Kolvil (Kardif).
Napad: Kifer Mur (Kardif), Den Džejms (Mančester junajted), Tajler Roberts (Lids junajted), Garet Bejl (Real Madrid).
Pretnja iz senke – pravo sa Bosfora
Čizma nema velika imena, ali – ima ubojit špic i tvrdi đon
Srba nema, ali su ulogu preuzeli Englezi – i to pred duel sa Hrvatima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala