Pretnja iz senke – pravo sa Bosfora

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri Turske
Fudbaleri Turske - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Turska je dozvolila rivalima svega tri gola na deset utakmica u kvalifikacijama, a posebno se istakla u duelima  sa Francuskom gde je imala po pobedu i poraz, što je rivalima na Evropskom prvenstvu znak da se ne treba šaliti sa timom iz države na dva kontinenta.
Najbolji igrač: Hakan Čalhanoglu
Ofanzivni vezista je jedan od najboljih pakera u modernom fudbalu, rođen je u Nemačkoj, ali je odlučio da ostane veran Turskoj, sa idejom da postane ono što je u nemačkom timu bio Mesut Ozil. Fenomenalan je dodavač, ima briljantnu viziju, ali i sjajnu tehniku u izvođenju slobodnih udaraca, što je jedno od njegovih najjačih oružja, u koje se mnogo uzda i kompletan turski tim.
Grupa A, protivnici – Švajcarska, Italija i Vels.
Raspored utakmica:
11.06, 21.00 Turska – Italija
16.06, 18.00 Turska – Vels
20.06, 18.00 Švajcarska – Turska
Selektor: Senol Guneš
Golmani: Altaj Bajndr (Fenerbahče), Mert Gunok (Bašakšehir), Ugurdžan Čakir (Trabzonspor).
Odbrana: Zeki Čelik (Lil), Čaglad Sojunču (Lester), Kan Ajhan (Sasuolo), Merih Demiral (Juventus), Mert Muldur (Sasuolo), Ozan Kabak (Liverpul), Ridvan Jilmaz (Bešiktaš), Umut Meraš (Avr).
Vezni: Jusuf Jazidži (Lil), Dorukan Tokoz (Bešiktaš), Irfan Džan Kahveči (Fenerbahče), Okaj Jokuslu (Vest Brom), Orkun Kokču (Fejenord), Ozan Tufan (Fenerbahče), Tajlan Antaljali (Galatasaraj), Hakan Čalhanoglu (Milan).
Napad: Burak Jilmaz (Lil), Džengiz Under (Lester), Enes Unal (Hetafe), Abdulkadir Omur (Trabzonspor), Kerem Akturkoglu (Galatasaraj), Halil Ibrahim Dervišoglu (Brentford), Kenan Karaman (Fortuna Dizeldorf).
Čizma nema velika imena, ali – ima ubojit špic i tvrdi đon
Velšani se uzdaju u „deža vi“
Srba nema, ali su ulogu preuzeli Englezi – i to pred duel sa Hrvatima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala