„Panceri“ žele da izbegnu fijasko iz Rusije

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaTomas Miler posle ispadanja sa Mundijala u Rusiji
Tomas Miler posle ispadanja sa Mundijala u Rusiji - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Godinama je nemački fudbal, kako na klupskoj, tako i na reprezentativnoj sceni dominirao, ali posle debakla u Rusiji kada nisu prošli grupnu fazu, stavlja se znak pitanja na kraju njihovog imena.
Pogotovo jer se nalaze u „grupi smrti“ sa aktuelnim šampionima sveta (Francuskom) i Evrope (Portugalijom), te će biti zanimljivo videti gde stoje Nemci u odnosu na ove dve selekcije.
Jaokim Lev nada se da će povratkom Tomasa Milera i Matsa Humelsa vratiti stari sjaj reprezentaciji i da će se ponovo boriti za visok plasman na velikom takmičenju.
Najvolji igrač: Ilkaj Gundogan
Ovde je bilo baš teško odlučiti se ko je taj fudbaler, ali baš kao i u slučaju Španije kada smo izabrali Rodrija, odluka je pala na igrača koji je imao najbolju sezonu.
Gundogan iza sebe ima brutalnu godinu u kojoj je postigao najviše golova u karijeri i bio je među najboljim igračima Mančester sitija. Vezni fudbaler bio je strelac čak sedamnaest puta, sjajno se ubacivao između linija i bio je jedan od najopasnijih po gol protivnika.
Ako bude imao ustu ulogu u Nemačkoj, biće to pun pogodak, a od ostalih igrača na koje treba obratiti pažnju izdvajaju se Liroj Sane, Timo Verner, Kai Haverc, Toni Kros, Serž Gnabri...
Grupa F, protivnici: Francuska, Portugalija i Mađarska.
Raspored:
15.06, 21.00 Francuska – Nemačka
19.06, 18.00 Portugalija – Nemačka
23.06, 21.00 Nemačka – Mađarska
Selektor: Joakim Lev
Golmani: Manuel Nojer (Bajern Minhen), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trap (Ajntraht Frankfurt).
Odbrana: Mats Humels (Borusija Dortmund), Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Robin Gosens (Atalanta), Kristijan Ginter (Frajburg), Marsel Halstenberg (Lajpcig), Lukas Klosterman (Lajpcig), Robin Koh (Lids), Antonio Ridiger (Čelsi), Niklas Zile (Bajern Minhen).
Vezni: Emre Džan (Borusija Dortmund), Serž Gnabri (Bajern Minhen), Leon Gorecka (Bajern Minhen), Ilkaj Gundogan (Mančester siti), Kai Haverc (Čelsi), Johanes Hofman (Borusija Menhengladbah), Džošua Kimih (Bajern Minhen), Toni Kros (Real Madrid).
Napadači: Tomas Miler (Bajern Minhen), Džamal Musiala (Bajern Minhen), Florijan Nojhaus (Borusija Menhengladbah), Liroj Sane (Bajern Minhen), Kevin Voland (Monako), Timo Verner (Čelsi).
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala