Momci koje je Srbija poslala u Evropu – umesto sebe

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICFudbaleri Škotske
Fudbaleri Škotske - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Da je bilo sreće, na ovom mestu bi se pisalo o reprezentaciji Srbije, ali sreća je morala da se zasluži i njen tas je pretegao na stranu nacionalnog tima Škotske, koji je hrabrom igrom stekao pravo da nastupi na Evropskom prvenstvu, kroz baraž u Ligi nacija.
Nemaju Škoti šta da izgube, igraće i kao domaćini, tako da će njihovo učešće u takmičenju biti pravo uživanje za navijače u kiltovima.
Najbolji igrač: Skot Mektomini
Momak koji je projektovan u naslednika Nemanje Matića u Mančester junajtedu u ekipi Škotske igra kao defanzivac, sa zadacima da organizuje igru, u čemu uspeva i u drugi plan stavlja kolege iz Premijer lige, leve bekove Endija Robertsona i Kirana Tirnija. Velika je budućnost pred Mektominijem, ali i obaveza da bude vođa škotskog tima na Evropskom prvenstvu.
Grupa D, protivnici: Engleska, Češka, Hrvatska
Raspored utakmica:
14.06, 15.00 Škotska – Češka
18.06, 21.00 Engleska – Škotska
22.06, 21.00 Hrvatska – Škotska
Selektor: Stiv Klark
Golmani: Kreg Gordon (Hart of Midlotijan), Dejvid Maršal (Derbi Kaunti), Džon Meklaflin (Rendžers).
Odbrana: Nejtan Paterson (Rendžers), Stiven O'Donel (Madervel), Endi Robertson (Liverpul), Kiran Tirni (Arsenal), Greg Tejlor (Seltik), Lijam Kuper (Lids), Grent Hanli (Horič), Deklan Galager (Madervel), Skot Mekena (Notingem forest), Džek Hendri (Ostende).
Vezni: Bili Gilmur (Čelsi), Kalum Megregor (Seltik), Skot Mektomini (Mančester junajted), Stjuart Armstrong (Sautempton), Džon Mekgin (Aston Vila), Džon Flek (Šefild junajted), Dejvid Turnbul (Seltik).
Napad: Džejms Forest (Seltik), Rajan Kristi (Seltik), Rajan Frejzer (Njukasl) Lindon Dajks (KPR), Če Adams (Sautempton), Kevin Nisbet (Hibernijan).
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala