Hrvatski problemi u „raju“

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaLuka Modrić
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Hrvatska reprezentacija je vicešampion sveta, ali stvari nisu nimalo šampionske u taboru naših komšija, ponovo zbog poljuljanih odnosa u timu.
Selektor Zlatko Dalić ponovo ima sukob sa napadačem, ovoga puta je to Andrej Kramarić, dok je na prethodnom Mundijalu problem postojao sa Nikolom Kalinićem. Nije se to loše završilo, Hrvatska je stigla do finala, ali nije izvesno da će se taj scenario ponoviti na Evropskom prvenstvu.
Najbolji igrač: Luka Modrić
Kapiten, prva violina hrvatskog tima već više od jedne decenije, ušao je u ozbiljne fudbalske godine, ali je i dalje čovek oko koga se vrti sve u ekipi Hrvatske, bez obzira na to što sastav ima veoma kvalitetne veznjake poput Marcela Brozovića i Matea Kovačića. Ipak, pitanje je kako će Modrić igrati bez svog prvog saradnika, Ivana Rakitića, koji se oprostio od nacionalnog tima.
Grupa D, protivnici: Engleska, Škotska, Češka
Raspored utakmica:
13.06, 15.00 Engleska – Hrvatska
18.06, 18.00 Hrvatska – Češka
22.06, 21.00 Hrvatska – Škotska
Selektor: Zlatko Dalić
Golmani: Dominik Livaković (Dinamo Zagreb), Lovre Kalinić (Hajduk Split), Simon Sluga (Luton).
Odbrana: Šime Vrsaljko (Atletiko Madrid), Borna Barišić (Rendžers), Duje Ćaleta-Car (Marsej), Dejan Lovren (Zenit), Josip Juranović (Legija), Domagoj Vida (Bešiktaš), Joško Gavril (Lajpcig), Domagoj Bradarić (Lil), Mile Škorić (Osijek).
Vezni: Mateo Kovačić (Čelsi), Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Đenova), Nikola Vlašić (CSKA), Mario Pašalić (Atalanta), Ivan Perišić (Inter), Josip Brekalo (Volfsburg), Mislav Orsić (Dinamo Zagreb), Luka Ivanušec (Dinamo Zagreb).
Napad: Ante Rebić (Milan), Bruno Petković (Dinamo Zagreb), Ante Budimir (Osasuna), Andrej Kramarić (Hofenhajnm).
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala