Čizma nema velika imena, ali – ima ubojit špic i tvrdi đon

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri Italije
Fudbaleri Italije - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Italija je veliki favorit u Grupi A, a svoj optimizam gradi na odličnom kvalifikacionom ciklusu u kom je postigla čak 37 i primila svega četiri gola. Veteranska ekipa ima iskustvo na velikim takmičenjima i nema sumnje da će to biti osnova njihove ideje o tome da ostvari što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu.
Najbolji igrač: Marko Verati
Momak koji se nikako ne uklapa u stil koji forsira njegova ekipa, Pari Sen Žermen, ali francuski sastav ne bi bio isti bez njega. Momak sjajnih tehničkih kvaliteta, ali i neverovatne radne etike, moraće da bude spona između ofanzivne i defanzivne linije italijanske reprezentacije, što ga sa pravom vodi ka epitetu najvažnijeg i najboljeg igrača u sastavu.
Grupa A, protivnici – Turska, Vels, Švajcarska.
Raspored utakmica:
11.06, 21.00 Turska – Italija
16.06, 21.00 Italija – Švajcarska
20.06, 18.00 Italija – Vels
Selektor: Roberto Mančini
Golmani: Đanluiđi Donaruma (Milan), Aleks Meret (Napoli), Salvatore Sirigu (Torino).
Odbrana: Frančesko Ačerbi (Lacio), Alesandro Bastoni (Inter), Leonardo Bonuči (Juventus), Đorđo Kjelini (Juventus), Đovano Di Lorenco (Napoli), Emerson Palmijeri (Čelsi), Alesandro Florenci (PSŽ), Leonardo Spinacola (Roma), Rafael Toloi (Atalanta)
Vezni: Nikolo Barela (Inter), Brajan Kristante (Roma), Žoržinjo (Čelsi), Manuel Lokateli (Sasuolo), Lorenco Pelegrini (Roma), Mateo Pesina (Atalanta), Marko Verati (PSŽ).
Napad: Andrea Beloti (Torino), Domeniko Berardi (Sasuolo), Federiko Bernardeski (Juventus), Federiko Kjeza (Juventus), Čiro Imobile (Lacio), Lorenco Insinje (Napoli), Đakomo Raspadori (Sasuolo).
Velšani se uzdaju u „deža vi“
Pretnja iz senke – pravo sa Bosfora
Srbija šalje samo jedno ime u Evropu – ime koga se odrekla, a da ga nije ni čula
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala