Čuveni bokser protiv jutjub zvezde – bez pobednika /video/

© AP Photo / Lynne SladkyJutjuber Logan Pol i bokser Flojd Mejveder
Jutjuber Logan Pol i bokser Flojd Mejveder - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2021
Pratite nas
Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera svih vremena, i Logan Pol, poznata zvezda društvenih mreža, boksovali su u nedelju u egzibicionom meču koji je privukao veliki broj gledalaca u Majamiju.
Pol, koji je slavu stekao na Jutjubu i sličnim platformama, uspeo je da preživi borbu sa čovekom koji u profesionalnoj karijeri ima 51 pobedu i nijedan poraz.
Tuča Džejka Pola sa Flojdom Mejvederom i njegovim telohraniteljima - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2021
Opšta tuča u Americi: Od šale i provokacije, do krvi i – „ubiću te!“ /video/
Pobednik ovog boks meča nije poznat, pošto, prema pravilima, nije bilo određeno da se isti i proglasi, a nije bilo ni nokauta, koji je bio dozvoljen.
„Dobro sam se zabavio. Morate da razumete da nemam više 21 godinu, ali je dobro za mene da se nadmećem sa ovim momcima. Bio je bolji nego što sam očekivao. Neće mu biti lako sa snažnijim, težim borcima, ali on je čvrst momak i takmičar“, izjavio je Mejveder posle borbe.
Sada već četrdesetčetvorogodišnji Mejveder, koji se penzionisao 2017. godine, zadao je Polu mnogo više udaraca, ali je dosta mlađi protivnik uspeo da izdrži i u ringu provede svih osam rundi.
​Ovo je, inače, bio drugi meč u „karijeri“ Logana Pola. Prvi je prethodno izgubio od još jedne jutjub zvezde, popularnog Kej-Es-Aja (KSI).
„Sa njim nikada ne znate. Otići ću kući i razmišljati: 'Da li mi je Flojd dopustio da preživim?'. Velika je čast biti u ringu sa njim“, rekao je Pol posle borbe.
Pol je tokom cele borbe pokušavao da Mejvederu, jednom od najboljih defanzivaca svih vremena, zada barem nekoliko potencijalno bolnih udaraca, ali se iskusniji Amerikanac nekoliko puta odbranio uz osmeh na licu.
​Ono što je definitivno je da bi Pol glatko izgubio borbu da su sudije bile prisutne. Ali, pošto bodovanja nije bilo, pa jutjuber nije zvanično izgubio, samopouzdanje je prirodno poraslo.
„Ne želim da mi iko ikada više kaže da je nešto nemoguće. Činjenica da sam bio ovde sa jednim od najboljih boksera svih vremena pokazuje da sve prepreke mogu biti srušene“, objasnio je Pol.
Petra bi da oteraju iz Crne Gore – zbog srpske trobojke?!
Italijan velikog srca i „čeličnih nogu“ oduševio Novaka
Momak sa Kosmeta doneo zlato Srbiji, Tadić zauzeo peto mesto
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala