„Negativni vrtlog“ pred Beograd, šok u Parizu, a sada i – raskid

© AP Photo / Christophe EnaDominik Tim
Dominik Tim - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2021
Pratite nas
Dominik Tim, austrijski teniser, nakon što nije uspeo da postigne zavidne rezultate od početka sezone koja je kulminirala ispadanjem sa Rolan Garosa u prvom kolu turnira, odlučio je da okonča saradnju sa svojim menadžerom Hervigom Štrakom.
Četvrti teniser sveta i aktuelni šampion US opena, još od pobede u Njujorku prolazi kroz težak period u pronalaženju svoje igre i motivacije. Problem je bila i teška sezona uslovljena restrikcijama zbog korona virusa, kao i život u „mehuru“.
Ove sezone najdalje je „dogurao“ do polufinala turnira u Madridu gde ga je preslišao Aleksander Zverev, u Beogradu se nije pojavio jer je „upao u negativni vrtlog“, a najnoviji peh Austrijanac je imao na startu Rolan Garosa kada ga je pobedio Španac Pablo Anduhar u rolerkosteru koji je trajao četiri i po sata.
Sada je Tim objavio odluku za koju se navodi da je još ranije dogovorena i da nema veze sa njegovim porazom na Rolan Garosu, a to je da raskine saradnju sa dvogodišnjim menadžerom Hervigom Štrakom.
Kako pišu austrijski mediji, Štraka, koji je ujedno i direktor turnira u Beču, izjavio je da različiti poslovi koje obavlja nisu dozvolili da se u potpunosti posveti austrijskom teniseru
Ulogu Timovog menadžera preuzeće njegova porodica.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Dominic Thiem (@domithiem)

„Ruska mašina“ se miri sa podlogom zbog koje izgleda kao „krava na ledu“
Uzbuna u Parizu zbog Hrvata – najbolji dubl teniseri u karantinu
Đokovićev krah je bio Federerova najveća motivacija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala