Tramp: Preuzeću Belu kuću pre nego što mislite, to će biti nešto veoma posebno /video/

© AP Photo / Andrew HarnikPredsednik SAD Donald Tramp u Ovalnoj sobi Bele kuće u Vašingtonu
Predsednik SAD Donald Tramp u Ovalnoj sobi Bele kuće u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 06.06.2021
Pratite nas
U novoj kampanji prikupljanja sredstava za Republikansku stranku, bivši američki predsednik Donald Tramp obećao je da će „vratiti“ Belu kuću i da će republikanci preuzeti kontrolu nad oba doma Kongresa „pre nego što neki misle“. To će biti nešto veoma posebno, dodao je Tramp. Tom izjavom isprovocirao je kritičare.
Snimak Trampove izjave je u petak objavljen na Jutjub kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu.
Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsednika SAD ocenili kao „poremećeno“ i „opasno“, a video snimak se proširio društvenim mrežama.
Neki su se zapitali i - "kako to da on nije već u zatvoru".
Trampova poruka došla je uoči konvencije Republikanske stranke u Severnoj Karolini u subotu uveče, kada je optužio Bajdenovu administraciju zbog "uništavanja" zemlje. 
Donald Tramp - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2021
Tramp najavio kandidaturu za novu funkciju: „Veoma interesantna ideja“
"Jedina stvar koju (demokrate) imaju je da se drže zajedno. Oni nemaju ljude poput nas koji sami odlaze i rade ono što treba", rekao je Tramp.
Dok kolaju glasine oko Trampove političke budućnosti, on je u petak alarmirao kritičare kada je u jednom intervjuu rekao da je možda zainteresovan za kandidovanje za Kongres u bliskoj budućnosti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala