Aguero je otišao u velikom stilu, a Gvardioline suze su lažne

© REUTERS / Fabian BimmerĐozep Pep Gvardiola
Đozep Pep Gvardiola  - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2021
Pratite nas
Mančester siti je na najgori mogući način okončao sezonu u kojoj je jurišao na sve trofeje, a na kraju je osvojio Premijer ligu i Liga kup. Poraz u finalu Lige šampiona od Čelsija (1:0), slomio je srca navijača, a Pep Gvardiola završio je u suzama. Ipak, njegove emocije doveo je u pitanje otac Serhija Aguera, koji je posle 10 godina napustio klub.
Serhio Kun Aguero ušao je u legendu zbog svega što je uradio u dresu Mančester sitija, kojem je doneo prvu titulu posle 44 godine, kada je pogodio mrežu Kvins Park Rendžersa 2012. godine u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
Kun Aguero - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Kum je stigao kod Mesija – Barsin čarobnjak na potezu
Osvojio je sa Sitijem 11 trofeja, odigrao 390 utakmica i postigao 260 golova, ali je u poslednjoj sezoni imao očajan tretman kod menadžera Pepa Gvardiole, koju mu je šansu davao „na kašičicu“.
Mnogi će reći da su povrede glavni krivac za to, kao i godine, ali jednostavno legenda se tako ne tretira. Zato i ne čudi što je otac Serija Kuna Aguera žestoko udario po Kataloncu posle neuspešne sezone i suza na stadionu Dragao posle poraza od Čelsija u finalu Lige šampiona.
„Ne, ne verujem Gvardiolinim suzama. Za mene on nikada nije želeo Kuna. Uvek želi da bude glavni čovek u timovima koje vodi, on, a ne igrači. Kaže da je Aguero nezamenljiv i nema ga u sastavu“, poručio je Aguero senior.
Usledio je bolan rastanak, s obzirom na to da je Argentinac pre nekoliko godina poručio da će napustiti Siti tek kada osvoji pehar Lige šampiona, što se nije dogodilo. A bio je tako blizu...
Inače, Kun Aguero je u velikom stilu otišao sa Etihada i o tome će se još dugo pričati. Naime, svim zaposlenima u klubu, poklonio je skupocene satove sa ugraviranim „Hvala, Kun Aguer“, dok je organizovao i tombolu na kojoj je najveći srećnik postao bogatiji za džipa koji je vozio Aguero.
► Htela ga je Nemačka, on izabrao Srbiju i želi da bude nova „užička stena“
► Prošetajte obalom Save – uz Maradonu /foto/
► Unuk Hrvata koji je predvodio napad na rodno mesto Mihajlovića „nokautiran“ u Srbiji /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala