Ruskinja je u Parizu uhapšena zbog ovog gema /video/

© AP Photo / Thibault CamusRolan Garos
Rolan Garos - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2021
Pratite nas
Skandal na Rolan Garos i hapšenje Jane Sizikove bez dileme je događaj dana u Parizu, a sada se na internetu pojavio i video spornog gema. Naime, Ruskinja je u petom gemu drugog seta dvaput napravila servis grešku, a upravo je na pomenutu igru uplaćeno stotine hiljada evra, što je dovelo u sumnju regularnost meča.
Teniski svet ostao je u šoku zbog hapšenja Jane Sizikove tokom Grend slem turnira u Francuskoj.
Stadion Filip Šatrije - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2021
Novi incident u Parizu – uhapšena ruska teniserka
Protiv nje je u oktobru prošle godine pokrenuta istraga zbog tvrdnji da je meč prvog kola ženskog dubla na Rolan Garosu, koji su Sizikova i Medison Brugl izgubile od Andree Mitu i Patricije Marije Tig namešten.
Sada se pojavio video snimak petog gema, u kojem se Ruskinja u najmanju ruku amaterski ponaša i pravi početničke greške, što to tog trenutka apsolutno nije bio slučaj. Crvena lampica se upalila zbog astronomskih uplata na to da će Sizikova napraviti duplu servis grešku i to dvaput, što se ispostavilo kao tačna prognoza.
Na snimku se jasno vidi kako je Sizikova očajno servirala, kako je mreža odjednom postala „visoka“, u petom gemu drugog seta u kojem je u paru sa Medison Brugl prelako izgubila sva četiri poena.
Podsetimo, Sizikova je uhapšena u četvrtak uveče posle meča prvog kola dubla, koji se sa partnerkom Jekaterinom Aleksandrovom izgubila od kombinacije Tomljanović - Sanders sa ubedljivih 6:1, 6:1.
Obezbeđenje u Parizu pokušalo je da spreči njeno hapšenje posle tretmana masaže posle meča.
► Đoković u Parizu govorio o Beogradu /video/
► Medvedev briljira – pao je i Amerikanac!
► Nadal prekinuo ćutanje o hajci na Medvedeva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala