Petruševa udarali, provocirali, a on šmekerski odgovorio: „Nikad protiv Partizana“

© Foto : ABA liga / Mega Soccerbet / Ivica VeselinovFilip Petrušev
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2021
Pratite nas
Filip Petrušev, MVP ABA lige i po mnogima najbolji mladi srpski košarkaš, bio je na udaru košarkaša Partizana na prvoj utakmici polufinala Košarkaške lige Srbije.
Petrušev, koji brani boje Mege, odigrao je odličan meč u pobedi svog tima nad Partizanom, međutim, tokom duela i na kraju istog naišao je na prozivke iskusnijih košarkaša protivničkog tima.
U centru pažnje bio je nervozni Rade Zagorac koji je laktom udario Petruševa. Arbitri to nisu sankcionisali, a zatim je i Novica Veličković imao šta da kaže mladom igraču.
Njihov sukob bio je verbalan, a na snimku ne može da tačno da se čuje šta mu je Novica dobacio, osim da se spominje društvena mreža Instagram.
U nastavku meča bilo je još tenzija, a situacija je ponovo eskalirala na kraju utakmice. Utisak je da je ponovo Zagorac bio taj koji je želeo da se obračuna sa Petruševom, a na sreću situacija se smirila.
Posle utakmice MVP ABA lige oglasio se putem društvene mreže Instagram napisavši na „storiju“: „Nikada protiv Partizana, ovo je samo odgovor na provokacije košarkaša crno-belih“.
Petrušev je ovim zagolicao maštu navijača Partizana, ali je i pristojno odgovorio igračima najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba.
© Foto : Skrinšot / Instagram / Filip PetrušvFilip Petrušev – Instagram stori
Filip Petrušev – Instagram stori - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Filip Petrušev – Instagram stori
Petrušev je prethodnog leta imao želju da zaigra u Partizanu, međutim, dve strane nisu mogle da se dogovore i sezonu je proveo u Megi.
Ispostaviće se da je napravio sjajan potez pošto je poneo tri nagrade na kraju takmičarske godine (MVP, najbolji strelac, najbolji mladi igrač) i veoma je blizu plasmana u finale Košarkaške lige Srbije.
Izlazi i na predstojeći NBA draft, te bi naredne godine trebalo da ga gledamo u NBA ligi.
Partizan video moćnog Petruševa, Mega na korak od finala
Srbi se potukli na hrvatskom terenu! /video/
Blistavi um „šahiste“ iz Sombora /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala