„Bacio sam stolicu na izlog, neću da im se sklanjam“: Čedomir Jovanović o incidentu koji je izazvao

© Tanjug / TANJA VALICPredsednik LDP-a Čedomir Jovanović
Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2021
Pratite nas
Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da je u sredu uveče nakon incidenta ispred jednog restorana brze hrane na Novom Beogradu otišao u policiju da bi dao izjavu. Jovanović je rekao da je stolicom gađao izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako tvrdi, napali navijači.
U izjavi za TV Prva, Jovanović je naveo da to nije prvi napad navijača na njega i poručio da im se neće sklanjati s puta.
„Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni smo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa“, objasnio je Jovanović, preneo je B92.
Prethodno su mediji preneli i izjavu njegove supruge koja je rekla da su Jovanovića u blizini zgrade u kojoj živi napali pripadnici navijačke grupe „Hijene“ nakon što je izašao iz automobila.
Prema navodima medija, Čedomir Jovanović je u sredu oko 22 časa gađao lokal brze hrane nakon svađe sa radnicima, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala