Prva odluka Nenada Bjekovića – „Kako odrati kožu sa leđa trenera?“

© Foto : FSSFudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2021
Pratite nas
Najnoviji Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa Nenadom Bjekovićem momentalno se latio posla. Prva odluka koja je doneta istog dana kada je garnitura izabrana tiče se visine cena usluga i naknada za edukaciju fudbalskih trenera.
Pre nedelju dana u srpskom fudbalu desila se nova tektonska promena, koja je usledila nakon pokušaja prevrata u vrhu Izvršnog odbora doskorašnjeg vršioca dužnosti predsednika krovne organizacije srpskog fudbala, Marka Pantelića.
Pantelićev potez koji se tiče smena i postavljanja novih šest članova IO zasenila je konačna odluka vodećih ljudi Fudbalskog saveza koji su ga smenili i na mesto zamenika predsednika postavili Nenada Bjekovića.
Istog dana, Izvršni odbor na čelu sa nekadašnjim sportskim direktorom Partizana doneo je i prvu odluku, a ona se tiče cenovnika usluga Centra za edukaciju fudbalskih trenera Fudbalskog saveza Srbije.
Prema pisanju predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, UEFA PRO licenca koja košta 750.000 dinara najskuplja je licenca na svetu u odnosu na prosečnu zaradu građana, a ostale cene za sticanje UEFA/FSS diploma možete pogledati u nastavku.
Takođe je zanimljivo i poređenje Poledice koje se tiče plaćanja stranih i domaćih predavača, prema kome stranci dobijaju šest puta veću naknadu od srpskih državljana.
Raskol u FSS ne dotiče Piksija: Nije bilo prevrata, funkcionišemo
Piksijeva čista emocija /video/
Gazde bi trebalo da uče od proteranog Rusa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala