„Potreseni“ Zverev traži kaznu – za sebe /video/

© AP Photo / Michel EulerAleksander Zverev na Rolan Garosu
Aleksander Zverev na Rolan Garosu - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2021
Pratite nas
Aleksander Zverev, šesti teniser sveta, u nedelju je izbegao šok na startu Rolan Garosa, a pre početka meča sa Oskarom Oteom imao je prepotentan komentar koji je uputio teniskoj sudiji.
Nemački teniser za dlaku je izbegao katastrofu na početku drugog Gren slema u sezoni, jer je gubio sa 2:0 u setovima protiv svog sunarodnika koji je do glavnog žreba došao preko kvalifikacija.
Ipak, Zverev je u međuvremenu pronašao svoju igru, te preokrenuo rezultat u svoju korist, pa će se u drugom kolu sastati sa Rusom Romanom Safiuljinom.
Zverev je kasnio na mrežu za proceduru biranja prvog servera bacanjem novčića, te mu je sudija prigovorila da ponovo kasni, na šta je on odgovorio:
„Znate kako je Naomi (Osaka) rekla da je kaznite za svaku pres konferenciju koju će propustiti nakon meča. I vi možete mene da kaznite za svaki meč na kom ću kasniti“.
Razlog kašnjenja Nemca mogao bi se dovesti u vezu sa njegovom kasnijom tvrdnjom da je pre duela sa Oteom bio pod utiskom ranog ispadanja Dominika Tima u Parizu, koji je za njega bio najveći favorit za osvajanje Rolan Garosa.
„Pokušavate da ne obraćate previše pažnju, ali upućeni ste u raspored. Znate ko je gde. Znate da je Dominik jedan od najboljih igrača na šljaci, pogotovo ovde“, rekao je Zverev posle meča sa sunarodnikom.
Zverev je već poznat po nadobudnom ponašanju, a krajem prošle godine je bio i u centru skandala kada ga je bivša devojka optužila za zlostavljanje. On je te optužbe negirao, a tražena suspenzija i javna istraga u okviru ATP-a su ga zaobišle.
Srpski derbi u drugom kolu Rolan Garosa!
U Americi se ne može naučiti ono što je Novak poneo iz Srbije /video/
Iznenađenje u Parizu – veteran eliminisao Tima!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala