Amerikanac oduševljen Novakovim odnosom prema Rusu /video/

© Sputnik / Luka NikolićNovak Đoković i Aslan Karacev
Novak Đoković i Aslan Karacev - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2021
Pratite nas
Novak Đoković je dan pred prvi duel na Rolan Garosu odradio trening sa ruskim teniserom Aslanom Karacevim, što je izazvalo dosta komentara javnosti.
Trening Đokovića i Karaceva nije bilo najbitnije dešavanje van terena Rolan Garosa zbog svega što se odvilo sa Naomi Osakom, ali je i dalje izazvao oduševljenje pristalica oba tabora.
Srpski i ruski teniser razmenjivali su udarce u ponedeljak, dok su im mečevi bili zakazani za utorak. Karacev je prošao prvo kolo savladavši Džensona Bruksbija sa 3-0 u setovima, dok je Novak rutinski eliminisao Tenisa Sandgrena, takođe sa 3-0.
​Američki novinar Džon Verthajm je podsetio da nije uobičajeno da najbolji teniseri kao što je Novak, koji je trenutno prvi na ATP rang listi, treniraju sa potencijalnim protivnicima u završnim rundama grend slemova.
Japanska teniserka Naomi Osaka osvojila Ju-es open - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Skandal - druga teniserka sveta se povukla sa Rolan Garosa!
„Obratite pažnju da na rasporedu treninga piše da će Đoković prebacivati lopticu sa Karacevim. To pokazuje njegovo poštovanje, kolegijalnost i samopouzdanje. Ne bi svaki najbolji teniser to uradio, posebno ne sa čovekom koji ga je pobedio pre nekoliko nedelja“, naveo je Verthajm.
Karacev, trenutno 26. teniser planete, i Đoković mogu da se sastanu u polufinalu Rolan Garosa, ali će do tog duela doći samo ako, pored ostalih prepreka, Srbin savlada Rodžera Federera, a Rus šokira Rafaela Nadala.
Podsetimo, njih dvojica su ove godine već igrali dva puta. Novak je bio bolji u polufinalu Australijan opena sa 3-0, a Aslan u polufinalu Srbija opena sa 2-1.
Povratak u velikom stilu – Federer ekspresno do drugog kola u Parizu
Đoković „zapalio“ tribine i poslao snažnu poruku Nadalu! /video/
Desilo se nemoguće – Medvedev dobio meč na Rolan Garosu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala