Pucali na slavlju kod Novog Sada, pogodili glavni strujni vod na pruzi, dvojica poginula

CC0 / Pixabay/Oto Zapletal / Voz na železničkoj pruzi
Voz na železničkoj pruzi - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Pratite nas
Dva muškarca izgubila su život tokom proslave rođenja deteta u okolini Novog Sada, kada je neko pucao iz puške, pogodio glavni strujni vod na pruzi koji je pao na zemlju i ubio dvojicu nastradalih.
Pucnjava na proslavi rođenja deteta u Kisaču kod Novog Sada bila je kobna za P. P. (32) i D. Đ. (38) iz Zmajeva. Tragedija koja je dve porodice zavila u crno, desila se u Kisaču u dvorištu kuće oca koji je dobio prinovu i povodom toga priredio slavlje.
Neko je pucao iz puške, a metak ispaljen u vazduh pogodio je strujni kabl i presekao glavni vod na pruzi Novi Sad - Subotica, kod Železničke stanice u tom mestu, gde se nalazi kuća, objavile su Novosti.
Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti je pao i pogodio dvojicu muškaraca koja su stajala kod pruge. Teško povređeni, odmah su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde su kasnije preminuli.
Policija je obavila uviđaj, nađena je puška, ali još nije utvrđeno ko je pucao iz nje. Pretpostavlja se da je jedan od dvojice nastradalih muškaraca ispalio hitac, a u čijim rukama je bilo oružje nije se moglo odmah utvrditi, jer se zbog teškog stanja u kojem su bili, od njih nije mogla uzeti izjava. Zbog toga će se raditi određena veštačenja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala