Kraj za Lajovića na početku Rolan Garosa

© AP Photo / Andy BrownbillDušan Lajović
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Pratite nas
Srpski teniser Dušan Lajović ekspresno je okončao učešće na Rolan Garosu, pošto je od njega u četiri seta bio bolji Nikoloz Basilašvili - 6:4, 6:3, 0:6, 6:2.
Dušan Lajović je u Pariz stigao s daleko većim ambicijama od toga da ispadne u prvom kolu, ali mu žreb baš i nije bio naklonjen. Dobio je samom startu ozbiljnog rivala Basilašvilija, koji je inače 31. reket sveta, dok je Srbin 38.
Novak Đoković slavi poen - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Poznato kada Đoković i Nadal počinju Rolan Garos
Očekivala se velika borba i neizvestan meč, ali se to nije dogodilo. Lajović je samo u trećem setu blesnuo i pokazao kvalitet, jer je s nulom dobio tenisera iz Gruzije, koji je prvi i drugi set bez većih problema rešio u svoju korist rezultatom 6:4 i 6:3.
Taj treći set koji je Duci dobio s ubedljivih 6:0 nagoveštavao je da bi Srbin mogao da napravi totalni preokret, ali se to nije dogodilo.
Nije bio čak ni blizu, pošto je Basilašvili rutisnki sa čak tri brejka uspeo da slavi 6:2 i da se bez većih problema, u meču koji je trajao dva sata i osam minuta, plasira u naredno kolo Rolan Garosa, gde će mu rival biti bolji iz duela Alkaraz - Zapata Miraljes.
► Desilo se nemoguće – Medvedev dobio meč na Rolan Garosu
► Srpski derbi u drugom kolu Rolan Garosa!
► Krajinović se „prošetao“ do drugog kola Rolan Garosa
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala