Srpske trojke razoružale Njujork! /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Sports ManBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, reprezentativac Srbije, odigrao je sjajnu partiju za Atlanta Hokse u četvrtom meču plej-of serije Istočne konferencije NBA lige, koju je njegova ekipa rešila u svoju korist rezultatom 113:96.
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2021
„Bogdan će šokirati Ameriku u plej-ofu“
Srpski bek je bio ključni akter u presudnim momentima meča, ubacio je četiri trojke za 12 poena, upisao osam skokova i šest asistencija.
Bogdanović je imao veliko poverenje trenera Nejta Mekmilana i proveo je nešto manje od 35 minuta na parketu, najviše u svom timu.
Sjajni šuter je još jednom demonstrirao Americi s kakvim arsenalom raspolaže, naročito u finišu treće deonice kada je ubacio trojku pred sam kraj, čime je praktično i rešeno pitanje pobednika.
View this post on Instagram

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Najefikasniji u ekipi Atlante bio je Trej Jang sa 27 poena, Džon Kolins je dodao 22, dok je Danilo Galinari imao poen manje.
Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Džulijus Rendl sa 23 poena, Ar Džej Beret je dodao 21, a Derik Rouz je duel završio sa 18 poena.
Atlanti nedostaje još jedna pobeda za prolaz u polufinale Istočne konferencije, a priliku za to će imati na gostujućem terenu u noći između srede i četvrtka, od 1.30.
► Micov srušio moskovske „Armejce“!
► Zašto smo videli najgoreg Jokića ikada?
► Američki prostakluk – pljuvanje i bacanje kokica na glavu: „Oni rade šta hoće!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala