Pronađen mladić iz Beograda koji je motorom krenuo u Gračanicu /foto/

© Tanjug / Dimitrije GollKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2021
Pratite nas
Ivan Milošević (32) iz Beograda koji je nestao u petak, 28. maja oko 15.30 sati, danas je pronađen, nakon 42 sata potrage.
Milošević je pronađen pored puta, povređen.
Kako se sumnja, on je imao saobraćajnu nesreću posle koje je sleteo sa puta, javio je B92.
Miloševićev nestanak bio je prijavljen Kosovskoj policiji u Leposaviću, gde je navedeno da je on prekjuče posle 14 sati ušao na Kosovo i Metohiju na prelazu Jarinje motorom sive boje, marke Suzuki, beogradskih registarskih oznaka.
"Policijskoj stanici u Leposaviću, javio se svedok, vozač kamiona, koji je prema opisu motora, izjavio da se I. M. kretao ispred njega iz pravca Leška ka Zvečanu, gde je on skrenuo u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je, prema njegovim rečima, nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine“, rečeno je u policiji.
"Ivan Milošević je 28. 5. 2021. prvi put krenuo na Kosovo i trebalo je da stigne u Gračanicu istog dana u popodnevnim satima. Srpska policija je poslala Euleksu: Lice Ivan Milošević, dana 28. 5. 2021. godine u 14.15 motociklom reg. oznaka BG 34407, prešlo je preko ZTP Rudnica prema AP KiM“, navodi se u dopisu dostavljenom redakciji Kosovo onlajna.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala