Javila se Monika Seleš – i to zbog Novaka

© Sputnik / Valeriй Levitin / Uđi u bazu fotografijaMonika Seleš
Monika Seleš - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2021
Pratite nas
Monika Seleš, legendarna teniserka rođena u Novom Sadu, godinama već nije u centru pažnje javnosti, ali je prokomentarisala nedavnu izjavu Novaka Đokovića, najboljeg igrača sveta.
Novak Đoković ljubi trofej Beograd opena - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2021
Novak je u svom Beogradu nastavio da piše istoriju
Novak je osvojio Srbija open u subotu, a pripremajući se za jedan od mečeva odigranih u Beogradu on je na šljaci na terenima na Dorćolu otvorio čuvenu metalnu kutiju u kojoj su se nalazile nove loptice.
Usledila je iskrena reakcija, nakon što je Nole dobro omirisao omiljene žute loptice u čijem udaranju je majstor, a video-klip je završio na društvenim mrežama.
„Znam da i vi ovo radite, priznajte to“, prokomentarisao je kratko Đoković.
​I bio je to povod da se oglasi velika šampionka belog sporta Monika Seleš, koja mu je priznala da i ona to obožava da radi.
​Podsetimo, Monika Seleš je prevremeno okončala karijeru zbog manijaka koji je tokom meča uleteo na teren i ubo je nožem u leđa.
Ginter Parhe bio je opsednut njenom najvećom rivalkom Štefi Graf, pa je zbog toga došao na bolesnu ideju koju je nažalost sproveo u delo kobnog 27. aprila 1993. godine u Gerzbahu. 
Monika je posle tragedije pokušala da se vrati na stare staze slave, ali nikada u tome nije uspela i prerano je završila, ionako bogatu karijeru. 
► Novak o sukobu interesa: Ako tako misle – naći ću drugi način
► Đoković objasnio šta ga je „izbacilo iz takta“
► Đoković prokomentarisao odluku koja je izazvala burnu reakciju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala